Met dank aan alle klanten en leveranciers voor de fijne samenwerking.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Sander van de Seijp tel 06-10927576 of sandervdseijp@gmail.com

Contact

Nico v.d. Seyp
Rietveldweg 2
7004 JG Doetinchem
Tel:0626808207

KvK: 51260786
BTW: NL001110368B89

Email:nicovdseyp@hotmail.com
Privacy verklaring


Het bewaken van uw privacy en het zorgdragen voor naleving van de bepalingen die zijn opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden wij erg belangrijk. Hieronder valt het zorgvuldig omgaan met uw (persoons)gegevens.

Dit zijn de gegevens die wij van u ontvangen:

a. Naam en adresgegevens
b. Contactgegevens
c. Bankrekeningnummer

Deze gegevens hebben wij nodig voor het opmaken van een offerte, om contact met u op te nemen en te controleren of uw betalingen bij ons zijn binnengekomen. Wij hebben uw gegevens in ons bezit tot het moment waarop beide partijen aan alle verplichtingen hebben voldaan. Mocht het niet tot een overeenkomst leiden, dan houden wij uw gegevens in ons bezit tot de datum waartegen ons aanbod aan u is komen te vervallen.

Na uitvoering van de opdracht houden wij uw gegevens slechts met uw instemming in ons bezit als daarvoor een aan te wijzen doel is. Hier stemt u in ieder geval mee in op het moment dat wij een overeenkomst aangaan voor meerdere jaren.

Onze website maakt gebruik van cookies.

U heeft de mogelijkheid om uw gegevens bij ons op te vragen, te wijzigen en u kunt ons verzoeken uw gegevens te verwijderen uit ons bestand. Uw verzoek zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden.

U kunt hiervoor contact opnemen met:

Bedrijfsnaam: Klus voor Kobus Naam verantwoordelijke N.C.j. van de Seijp Adresgegevens: Rietveldweg 2 7004 JG Doetinchem Contactgegevens:0626808207 nicovdseyp@hotmail.com Wij dragen zorg voor een goede beveiliging van de locatie waar wij uw gegevens opslaan.

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen. U kunt voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons opnemen.